Barefooters Recovery Shoe Review

Beter dan op blote voeten?

Na een lange wandeling of een lange dag op uw voeten, kan het geweldig voelen om in een herstelfiets te glijden. Barefooters recovery schoenen zijn gemaakt van een afwasbare mix van kurk en siliconen. Ze zijn erg flexibel om aan te voelen. Ze hebben een voetzool binnenzool met reflexologie die ze Oooaaahs (r) geven en die je voet masseren. Of, in mijn geval, irriteren de ruggen je meestal. Maar de inlegzolen zijn afneembaar en u kunt ze vervangen door de door u gekozen soort of de schoenen zonder binnenzool dragen.

De schoenen van Barefooters zijn niet meer leverbaar en de website van de fabrikant is inactief. Je kunt ze nog steeds bij het afsluiten vinden.

Barefooters dragen als Recovery Shoes

Na een lange looptraining wil ik zo snel mogelijk verlichting brengen . Ik wil ze uit de bezwete sokken halen en weg van de schoenen die me een aantal kilometers hebben gekost. Hetzelfde kan waar zijn na het doorbrengen van een lange dag staan ​​of het dragen van jurk hakken.

Deze herstelschoenen zijn gemaakt van flexibel kurk / siliconen. Je glijdt er in en er is een riem die ze vasthoudt. Ze bieden twee extra riemen in de doos, in het zwart. Ik heb reviews gezien die zeggen dat mensen riemen zijn kwijtgeraakt, dus dat is een goede veiligheidsmaatregel.

Barefooters zijn er in verschillende kleuren en in Europese maten. Dit zijn echter geen lichtgewicht schoenen. Elk weegt 14 gram, wat net zo zwaar is als mijn sleepschoenen en tweemaal het gewicht van mijn FitFlop-herstelsandalen.

Eerder heb ik geprobeerd Crocs en knock-offs van Crocs op te zetten, maar ze pasten helemaal niet in de vorm van mijn voet. Barefooters passen heel goed op mijn voet, waardoor mijn tenen zich kunnen verspreiden. Dit is vooral belangrijk na een lange wandeling of lange dag wanneer uw voeten opgezwollen zijn. Ik was erg tevreden met de pasvorm. Ik heb een brede voet en een bunion op één voet, dus voldoende ruimte hebben in een herstelfiets is essentieel voor comfort en herstel.

De schoenen zijn gemaakt met een injectieproces, wat resulteert in een soepel en naadloos interieur. Dat vermindert het risico dat wrijven verkeerd wordt door de schoenen. Ik vond dat de hielbeker comfortabel was en mijn hiel niet ruw wreef bij het dragen zonder sokken, wat een probleem is dat ik met veel schoenen heb.

Relexology voetbed

De binnenzool van de reflexologie heeft richels onder de tenen, langs de middenvoet, onder de voetboog en hiel. Het ontwerp is bedoeld om de drukpunten op je zolen tijdens het lopen te masseren.

Ik denk dat het voetbed een reactie liefde / haat geeft. Ik liep een wandeltocht van zeven mijl en glipte toen in de Barefooters om boodschappen te doen en boodschappen te doen. Mijn voeten genoten niet van de richels en ik merkte dat ik hinkte van het ongemak. Maar het goede nieuws is dat de voetbedden afneembaar zijn en dat u uw eigen gewenste binnenzool kunt toevoegen.

Mijn persoonlijke voeten geven de voorkeur aan de FitFlop microwobbleboard-actie tijdens het herstel. Beoordeling: FitFlop sandalen

Barefooters dragen

Je kunt barefooters dragen met of zonder sokken.

Waarom zou ik Barefooters dragen als ik niet van het voetbed van de reflexologie hield? Ik hou van het instapontwerp. Ik draag geen slippers, dus deze zijn een goede vervangingskeuze om naar buiten te gaan om in de tuin te werken, snel boodschappen te doen of in het zand op het strand te dragen.

Omdat ze wasbaar zijn, houden ze geen vuil of zand vast.

Met de siliconen constructie maak ik me zorgen of ze zouden leiden tot zweetvoeten en voetgeur . Ik heb dat probleem met FitFlops. Ik heb geen geur opgemerkt nadat ik een paar uur de Barefooters had gedragen en mijn voeten voelden zich niet bijzonder warm of bezweet. Ze hebben heel veel beluchtingsgaten in het hele bovenwerk en de randen op de binnenzool laten luchtstroom onder de voetzool afkoelen.

De zolen zijn zeer flexibel en beperken of corrigeren uw voetbeweging niet.

Ze zijn erg vlak, hoewel de binnenzool een beetje hielverhoging toevoegt.

Bottom Line op Barefooters

Als je in Barefooters glijdt en houdt van het gevoel van het voetbed van de reflexologie, kunnen ze de prijs waard zijn. Maar als je dat niet doet, dan zijn ze een dure propositie.

Koop ze bij een verkoper die een royaal retourbeleid hanteert .