House Walk Your Way to Weight Loss

Het is algemeen bekend dat als je wilt afvallen, je meer calorieën moet verbranden dan je opneemt. Het lastige is dat de theorie in de praktijk wordt gebracht. Het kan moeilijk zijn om de tijd en energie te vinden om elke dag te oefenen. Dat is waar huislopen binnenkomt!

The Origins of House Walking

Het concept van huiswandelingen kwam naar me kort nadat ik begon met het dragen van een Fitbit.

Mijn doel was om elke dag 10.000 stappen te nemen, en op sommige dagen zat ik 's middags achterop. Dus begon ik rond te lopen in mijn huis of mijn kantoor - waar ik toevallig ook was - om het nummer te krijgen. Het was leuk! En het werkte beter dan ik me had kunnen voorstellen. Onmiddellijk bereikte ik mijn doel elke dag en al snel had ik een gemiddelde van 20.000 stappen.

Voordelen van House Walking

Waarom loopt het huis zo geweldig? Omdat het zo gemakkelijk is, is het praktisch moeiteloos! En je hebt geen mooi weer of een sportschoollidmaatschap nodig. Dit leidt me naar een andere grote pro - het is gratis!

Maar het beste van huiswandelingen is dat het leuk is. Het is een geweldig gevoel om naar je stappenteller te kijken nadat je door het huis bent rondgelopen en zie hoeveel stappen je hebt volgehouden. Denk aan alle extra calorieën die je verbrandt, zonder het zelfs maar te proberen. Het is ook een geweldige tool voor gewichtsverlies en onderhoud .

Hoe Housewalk

  1. Stel een stapdoel in. Als 10.000 stappen te intimiderend zijn, begin dan met 7.500 of zelfs 5.000. Als je dat doel meerdere dagen op rij hebt geraakt, verhoog het dan!
  1. Koop een stappenteller. Motivatie is de sleutel. Of je nu kiest voor een mooie Fitbit of een goedkope stappenteller, als je ziet hoeveel stappen je kunt maken, motiveer je je om zoveel mogelijk te gaan lopen. Heb je een uur tot het avondeten? Probeer je dagelijkse stapdoel te bereiken. Heb je nog 20 minuten over voor je lunchpauze? Wandeling op kantoor en kijk of je je halverwege kunt bereiken.
  1. Begin met lopen. Het is echt zo simpel als het klinkt. De volgende keer dat je merkt dat je rondzit, opstaan ​​en rondlopen in de kamer. Loop in het belang van wandelen of multitasken. Wacht tot de oventimer uit gaat? Was opvouwen? Aan de telefoon? Tv kijken? Voeg huis lopen toe!

Voor schuldvrije recepten, voedselvondsten, tips en trucs en meer, meld je aan voor gratis dagelijkse e-mails of bezoek Hungry Girl!